TEAM APEX TRAINING

Aico Bosman

Aico Bosman

Personal trainer

“Het streven naar Hormonaal balans in het lichaam door middel van voeding. U zult versteld staan wat er allemaal mogelijk is als u hieraan begint.”

Aico Bosman

Na vijf jaar gewerkt te hebben voor het Korps Mariniers was het voor mij tijd om een nieuwe weg in te slaan en mijn passie te volgen. Fysieke training en voeding hebben mij de afgelopen acht jaar in hun greep gekregen en niet meer losgelaten.
Ik heb veel geleerd in mijn jaren bij het Korps Mariniers en ik wil mensen deze mindset en discipline bijbrengen in combinatie met de nodige opleidingen die ik heb genoten. Mensen helpen met het behalen van hun doelen geeft mij een enorme kick.
We gaan er dan ook voor zorgen dat we die doelen halen! Honderd procent inzet is wat ik wil.

Na het afronden van de CrossFit opleiding ben ik me verder gaan verdiepen in voeding en training en ben toen terechtgekomen bij Overload Worldwide. Hier heb ik de opleiding Personal Hormonal Profiling (PHP) gedaan en vele andere opleidingen. Deze mensen deden precies waar ik al jaren in geloofde: ‘Let food be your medicine’; het streven naar hormonaal balans in het lichaam door middel van voeding. Je zult versteld staan wat er allemaal mogelijk is als je hieraan begint.

Naast voeding vind ik het menselijk lichaam fascinerend. Zwakke schakels opsporen met de Mylogenics methode om zo mensen van klachten af te helpen die ze al jaren hebben. Of mensen in enkele minuten sneller, sterker of leniger te maken.

Natuurlijk is een coach en Personal Trainer nooit uitgeleerd en er zullen er nog vele opleidingen volgen. Ik nodig je uit om eens bij ons langs te komen!

Opleidingen:

 • CrossFit Level 1
 • Overload TOP A
 • Overload Master Kettlebell Instructor
 • Overload Power Sled Trainer
 • Personal Hormonal Profiling (PHP)
 • Mylogenics Activation
 • Mylogenics Rehab
 • Mylogenics Release

Thierry van den Boom

In 2015 ben ik begonnen als CrossFit-coach en sinds 2016 ben ik Personal Trainer.
In de wereld van sport en training is het veel ‘monkey see monkey do’. Maar waarom doe je als trainer of atleet eigenlijk wat je doet? Er is een groot verschil tussen trainen en bewegen. Dit heeft mij aan het denken gezet en ik besloot me te verdiepen in bewegings- en trainingsleer. Motivation trough education staat bij mij bovenaan; ik leg jou uit waarom wij de oefening doen en hoe je deze correct moet uitvoeren. Keep it simple, wat is je doel? Uiteraard gaan we elke training voor 100% effort, dat vraagt doorzettingsvermogen en zal niet altijd gemakkelijk zijn!

Opleidingen:

 • CrossFit Level 1
 • CrossFit Mobility
 • Overload TOP A
 • Overload TOP B
 • Overload Master Kettlebell Instructor
 • Overload Power Sled Trainer
 • Personal Hormonal Profiling (PHP)
 • Mylogenics Activation
 • Mylogenics Rehab
 • Mylogenics Release
Thierry van den Boom

Thierry van den Boom

Personal trainer

“‘’Motivation trough education’’ staat bij mij boven aan mijn lijstje.”
Dennis Arentsen

Dennis Arentsen

Personal trainer

“Mensen motiveren; alles uit zichzelf laten halen, maar ook zorg voor gezondheid en oog voor het uitvoeren van de juiste technieken zijn mijn drijfveren als coach.”

Dennis Arentsen

Na een aantal jaar intensief wedstrijd-kickboksen, besloot ik in 2003 om naar het Korps Mariniers te gaan. Binnen het Korps heb ik me de afgelopen jaren in verschillende functies gespecialiseerd en ben ik opleider/instructeur. Tijdens één van mijn uitzendingen maakte ik kennis met CrossFit. Na een jaar zelf intensief te hebben getraind, wilde ik mijn ervaring als instructeur bij het Korps Mariniers verbreden en inzetten binnen de sport. Ik heb daarom o.a. CrossFit Level 1 gehaald.

Mensen motiveren; alles uit zichzelf laten halen, maar ook aandacht voor gezondheid en oog voor het uitvoeren van de juiste technieken zijn mijn drijfveren als coach en Personal Trainer.

Opleidingen:

 • CrossFit Level 1
 • CrossFit Anatomy
 • CrossFit Scaling
 • Overload Power Sled Trainer
 • Orthomoleculair Sportconsulent

Yasemin Yalcinkaya

Toen ik vier jaar geleden ben begonnen met CrossFit wist ik al snel dat als mijn twee kinderen naar school zouden gaan, ik coach wilde worden. Wat is er nou mooier dan van je hobby je werk maken!

Als moeder zijnde is het niet altijd makkelijk om tijd voor jezelf vrij te maken. De tijd die ik had, besteedde ik dus volop in de gym. Ik heb heel erg veel geleerd over het correct uitvoeren van oefeningen en het aannemen van de juiste houding. Wat ik zo leuk vind, is dat je individueel traint maar toch in groepsverband; dit motiveert enorm.

Bij Overload heb ik de opleiding tot Master Kettlebell Instructor gevolgd. Ongelofelijk wat je met een Kettlebell bereiken kunt. Als coach van APEX Training wil ik via Overload meer opleidingen en cursussen gaan volgen, om zo nog meer kennis op te doen en uiteindelijk iédereen te kunnen helpen met het behalen van zijn of haar doelen.

Ik heb zelf heel lang gezocht naar een juiste balans met trainen en voeding. Die heb ik gevonden; door bij elke training het uiterste uit mijzelf te halen en de juiste hormonale balans gevonden te hebben doormiddel van voeding, voel ik mij nu top!

Mijn doel als coach is om die ervaring aan jou over te brengen.

Opleidingen:

 • Overload Master Kettlebell Instructor
Yasemin Yalcinkaya

Yasemin Yalcinkaya

Coach

“Ik heb zelf heel lang gezocht naar een juiste balans met trainen en voeding. Mijn doel als coach is om deze ervaring naar jou over te brengen”

0
APEX Training
FUNCTIONAL TRAINING || Gewichtheffen is onderdeel van de Functional bij APEX Training.
Eerst leren we je de basis en de juiste techniek aan en dan pas komen gewicht en snelheid aan bod! 🏋🏼‍♂️🏋🏼‍♂️🏋🏼‍♀️🏋🏼‍♀️🏋🏼‍♂️🏋🏼‍♂️🏋🏼‍♀️🏋🏼‍♀️🏋🏼‍♂️🏋🏼‍♂️🏋🏼‍♀️🏋🏼‍♀️ 🏋🏼‍♂️🏋🏼‍♂️🏋🏼‍♀️🏋🏼‍♀️ #gewichtheffen#functionaltraining#basics#kracht#conditie#mindset#fitindoetinchem#functionaldoetinchem#kettlebelldoetinchem#doetinchem#doetinchemleeft#indebuurtdoetinchem#apextrainingdoetinchem
1
Doetinchem, Netherlands
Wij ondersteunen jou bij het ontwikkelen van een duurzaam fitte en gezonde levensstijl 🌿

Als we het hebben over een fitte en gezonde levensstijl, dan kan het een niet zonder het ander.
Training, voeding, herstel en de juiste mindset vormen hiervoor de basis 👈🏼 #fit #gezond #levensstijl #duurzaam #vooriedereen #training #voeding #herstel #mindset #doetinchem #doetinchemleeft #indebuurtdoetinchem #apextrainingdoetinchem
13
Doetinchem, Netherlands
TEAMWORK ✨

#apexteam #teamwork #opendag #healthylifestyle #gezondleven #hormoneninbalans #fitindoetinchem #functionaldoetinchem #kettlebelldoetinchem #personaltrainingdoetinchem #zakelijksportendoetinchem #mylogenicsdoetinchem #doetinchem #doetinchemleeft #indebuurtdoetinchem #apextrainingdoetinchem
7
Doetinchem, Netherlands
BEDANKT || Wat een geweldige opkomst! Wij willen iedereen bedanken voor de gezelligheid en het enthousiasme!

In het bijzonder bedanken wij ons demo-team en alle vrijwilligers! Super tof dat jullie ons hebben geholpen!
Mocht je naar aanleiding van de open dag graag meer informatie willen of nog vragen hebben, stel ze ons gerust!

#mindset#balans#gezondleven#hormoneninbalans#fitindoetinchem#functionaldoetinchem#kettlebelldoetinchem#mylogenicsdoetinchem#doetinchem#doetinchemleeft#indebuurtdoetinchem#apextrainingdoetinchem
4
APEX Training
OPEN DAG APEX Training || Yessss het is zo ver!!!! Wat kun je vandaag verwachten:

Demo Functional Training
Demo Kettlebell Training
Demo Mylogenics (blessurebehandeling)
Info Voedingsbegeleiding
Info Zakelijk Sporten
Info Personal Training

Entertainment voor de kids 🤡
Hapjes en drankjes 🍸

12:00 - 15:00 ⏱ Tot vanmiddag! ✅

#mindset#balans#gezondleven#hormoneninbalans#fitindoetinchem#functionaldoetinchem#kettlebelldoetinchem#mylogenicsdoetinchem#doetinchem#doetinchemleeft#indebuurtdoetinchem#apextrainingdoetinchem
0
Doetinchem, Netherlands
OPEN DAG || nog 1 dag

Ja, morgen is het zover 💥

Ben jij op zoek naar een fijne en gezellige plek waar je in groepsverband kunt sporten, maar wel op eigen niveau kunt trainen?
Zoek je naar uitdaging en afwisseling, zodat je gemotiveerd blijft? En vind je professionele begeleiding belangrijk?

Kom dan morgen eens sfeerproeven tijdens onze open dag. Wij vertellen je graag wat we allemaal doen en wat we voor jou kunnen betekenen!
#opendag #welkom #healthylifestyle #gezondleven #hormoneninbalans #mindset #fitindoetinchem #functionaldoetinchem #kettlebelldoetinchem #personaltrainingdoetinchem #zakelijksportendoetinchem #mylogenicsdoetinchem #doetinchem #doetinchemleeft #indebuurtdoetinchem #apextrainingdoetinchem
1
APEX Training
Kettlebell Training 💣 || Lekker en top gewerkt vanavond mensen!!!! 💪🏽 #mindset#balans#gezondleven#hormoneninbalans#fitindoetinchem#functionaldoetinchem#kettlebelldoetinchem#mylogenicsdoetinchem#doetinchem#doetinchemleeft#indebuurtdoetinchem#apextrainingdoetinchem
1
Doetinchem, Netherlands
OPEN DAG || nog 3 dagen

Wil je graag 1-op-1 trainen onder begeleiding van een ervaren trainer met een algehele kijk op het gebied van training, voeding, herstel en mindset?
Of heb je een specifiek doel waarmee je graag in een individueel trainingstraject aan de slag gaat?

Wij bieden in onze gym ook Personal Training aan.

Kom zaterdag a.s. langs tijdens onze open dag en maak kennis met onze trainers!

#opendag #welkom #healthylifestyle #gezondleven #hormoneninbalans #fitindoetinchem #functionaldoetinchem #kettlebelldoetinchem #personaltrainingdoetinchem #zakelijksportendoetinchem #mylogenicsdoetinchem #doetinchem #doetinchemleeft #indebuurtdoetinchem #apextrainingdoetinchem
0
Doetinchem, Netherlands
Life & Mobility || Hard gewerkt en goed getraind toppers! Fit het nieuwe jaar begonnen! 💪🏽💥 #zakelijksporten#doelenstellen#productief#fittewerknemers#mindset#balans#gezondleven#hormoneninbalans#fitindoetinchem#functionaldoetinchem#kettlebelldoetinchem#mylogenicsdoetinchem#doetinchem#doetinchemleeft#indebuurtdoetinchem#apextrainingdoetinchem
0
Doetinchem, Netherlands
OPEN DAG || nog 5 dagen

Wil jij graag gezonder leven of afvallen door je voedingspatroon aan te passen, maar zie je door de bomen het bos niet meer?
Of wil je met behulp van voeding bijvoorbeeld je sportprestaties verbeteren?

Wij kunnen je hierbij helpen!

Kom zaterdag a.s. langs in onze gym en dan vertellen we je hier graag meer over!

#opendag #welkom #healthylifestyle #gezondleven #hormoneninbalans #fitindoetinchem #functionaldoetinchem #kettlebelldoetinchem #personaltrainingdoetinchem #zakelijksportendoetinchem #mylogenicsdoetinchem #doetinchem #doetinchemleeft #indebuurtdoetinchem #apextrainingdoetinchem
1
Doetinchem, Netherlands
SPREEKUUR MYLOGENICS || Heb jij last van pijnklachten, een blessure of wil je je sportprestaties verbeteren?

Wekelijks vindt er op zondag van 10.00u tot 11.00u een spreekuur Mylogenics plaats. Gedurende 15 minuten kunnen we samen aan de hand van jouw klacht of vraag kijken wat Mylogenics voor jou kan betekenen. ➡️ Iedereen kan zich hiervoor kosteloos inschrijven via onze app. Mocht je nog geen lid zijn; stuur dan even een mailtje naar info@apex-training.nl en dan plannen we jou in.
#pijnvrij #blessurevrij #herstel #spreekuur #healthylifestyle #gezondleven #hormoneninbalans #fitindoetinchem #functionaldoetinchem #kettlebelldoetinchem #personaltrainingdoetinchem #zakelijksportendoetinchem #mylogenicsdoetinchem #doetinchem #doetinchemleeft #indebuurtdoetinchem #apextrainingdoetinchem
0
Doetinchem, Netherlands
OPEN DAG || nog 7 dagen

Ervaar jij lichamelijke klachten die je ervan weerhouden om lekker te kunnen sporten?
Of wil je graag meer bewegen, maar weet je niet goed welke vorm van trainen bij jou past?
Wij kunnen je helpen!
Kom volgende week gezellig een kijkje nemen in onze gym!

#healthylifestyle #gezondleven #hormoneninbalans #mindset #fitindoetinchem #functionaldoetinchem #kettlebelldoetinchem #personaltrainingdoetinchem #zakelijksportendoetinchem #mylogenicsdoetinchem #doetinchem #doetinchemleeft #indebuurtdoetinchem #apextrainingdoetinchem

HAAL HET BESTE UIT JEZELF!

BEN JE BENIEUWD NAAR WAT APEX TRAINING VOOR JOU KAN BETEKENEN?

NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP OM JE DOELEN TE BESPREKEN OF

OM DEEL TE NEMEN AAN EEN VAN ONZE PROEFLESSEN.

NEEM CONTACT OP