APEX TEAM

Aico Bosman

Aico Bosman

Personal trainer

“Het streven naar Hormonaal balans in het lichaam door middel van voeding. U zult versteld staan wat er allemaal mogelijk is als u hieraan begint.”

Aico Bosman

Na vijf jaar gewerkt te hebben voor het Korps Mariniers was het voor mij tijd om een nieuwe weg in te slaan en mijn passie te volgen. Fysieke training en voeding hebben mij de afgelopen acht jaar in hun greep gekregen en niet meer losgelaten.
Ik heb veel geleerd in mijn jaren bij het Korps Mariniers en ik wil mensen deze mindset en discipline bijbrengen in combinatie met de nodige opleidingen die ik heb genoten. Mensen helpen met het behalen van hun doelen geeft mij een enorme kick.
We gaan er dan ook voor zorgen dat we die doelen halen! Honderd procent inzet is wat ik wil.

Na het afronden van de CrossFit opleiding ben ik me verder gaan verdiepen in voeding en training en ben toen terechtgekomen bij Overload Worldwide. Hier heb ik de opleiding Personal Hormonal Profiling (PHP) gedaan. Deze mensen deden precies waar ik al jaren in geloofde: ‘Let food be your medicine’; het streven naar hormonaal balans in het lichaam door middel van voeding. U zult versteld staan wat er allemaal mogelijk is als u hieraan begint.

Natuurlijk is een coach en Personal Trainer nooit uitgeleerd en er zullen er nog vele opleidingen volgen. Ik nodig u uit om eens bij ons langs te komen!

Sportachtergrond: Fitness
Sport tot op heden: CrossFit

Opleidingen:

 • CrossFit Level 1
 • Overload Kettlebell Master Instructor
 • Overload Power Sled Trainer
 • Personal Hormonal Profiling (PHP)

Thierry van den Boom

Wat mij fascineert aan sport? Ik noem het ‘geluksgevoel’ wat je krijgt terwijl je bezig bent. Die motiverende prikkel die je krijgt als je klaar bent; je hebt gelijk weer zin om er tegen aan te gaan. Lekker in je vel zitten. Niet alleen sportief gezien ga je vooruit maar ook de kwaliteit van je leven gaat omhoog. Dat vind ik fascinerend!

In 2015 ben ik coach geworden in CrossFit en sinds 2016 ben ik Personal Trainer.

Ik zie het als mijn taak om het ‘geluksgevoel’ en die motiverende prikkel over te dragen op de mensen wie vandaag de dag door de deur komen. Ik vind het fantastisch om mensen te helpen en te begeleiden met hun doelen.

‘Motivation trough education’ staat bij mij boven aan mijn lijstje. Ik houd van investeren in kennis en expertise. In mijn ogen ben ik als coach nooit uitgeleerd.

Sportachtergrond jeugd: Atletiek.
Sport tot op heden: Crossfit. Sinds 2014.

Opleidingen:

 • CrossFit Level 1
 • CrossFit Mobility
 • Overload TOP A
 • Overload Master Kettlebell Instructor
 • Overload Power Sled Trainer
 • Personal Hormonal Profiling (PHP)
Thierry van den Boom

Thierry van den Boom

Personal trainer

“‘’Motivation trough education’’ staat bij mij boven aan mijn lijstje.”

Dennis Arentsen

Dennis Arentsen

Personal trainer

“Mensen motiveren; alles uit zichzelf laten halen, maar ook zorg voor gezondheid en oog voor het uitvoeren van de juiste technieken zijn mijn drijfveren als coach.”

Dennis Arentsen

Na een aantal jaar intensief wedstrijd-kickboksen, besloot ik in 2003 om naar het Korps Mariniers te gaan. Binnen het Korps heb ik me de afgelopen jaren in verschillende functies gespecialiseerd en ben ik opleider/instructeur. Tijdens één van mijn uitzendingen maakte ik kennis met CrossFit. Na een jaar zelf intensief te hebben getraind, wilde ik mijn ervaring als instructeur bij het Korps Mariniers verbreden en inzetten binnen de sport. Ik heb daarom o.a. CrossFit Level 1 gehaald.

Mensen motiveren; alles uit zichzelf laten halen, maar ook aandacht voor gezondheid en oog voor het uitvoeren van de juiste technieken zijn mijn drijfveren als coach en Personal Trainer.

Sportachtergrond: Kickboksen
Sport tot op heden: CrossFit

Opleidingen:

 • CrossFit Level 1
 • CrossFit Anatomy
 • CrossFit Scaling
 • Overload Power Sled Trainer
 • Orthomoleculair Sportconsulent

HAAL HET BESTE UIT JEZELF!

BEN JE BENIEUWD NAAR WAT APEX TRAINING VOOR JOU KAN BETEKENEN?

NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP OM JE DOELEN TE BESPREKEN OF

OM DEEL TE NEMEN AAN EEN VAN ONZE PROEFLESSEN.

NEEM CONTACT OP