Voeding

Een veelgestelde vraag is: Waarom lukt het mij niet om een gezond lichaamsgewicht te bereiken, te behouden en mij beter en gezonder te voelen? Het antwoord op deze vraag is: Hormonale balans. Hormonen regulieren o.a. onze stofwisseling, eetlust, kracht en de omvang van onze spieren. Hormonen bepalen waar en hoeveel vet we opslaan; ze bepalen dus als het ware onze weegschaal. Ook hoe we ons voelen wordt hormonaal bepaald.

Bij APEX Training geloven wij dat het behalen van resultaat altijd de combinatie is van training, voeding en herstel (rust). Op het gebied van voedingsbegeleiding maken wij gebruik van Personal Hormonal Profiling.

Met Personal Hormonal Profiling kunnen wij de hormoonhuishouding balanceren en optimaliseren. Dit zorgt er voor dat je spijsvertering weer optimaal gaat functioneren. Hormonale balans is simpelweg essentieel voor een goede fysieke en mentale gezondheid en het optimaliseren van je metabolisme. Hormonen bepalen of je gezond oud wordt of juist snel aftakelt naarmate de leeftijd vordert.

Of je nu wil afvallen, er beter uit wil zien of je gezonder en jonger wil voelen; alles valt of staat met het in balans brengen of houden van de diverse hormonen en het op peil houden van de stofwisseling. Dit alles kan bereikt worden met de juiste voeding, supplementen en met behulp van trainingen die aangepast zijn aan het betreffende hormonale profiel.

Aan de hand van een 12 punt huidplooimeting en een gedetailleerde vragenlijst wordt het hormonale profiel bepaald. Dit profiel vertelt ons bij welke hormonen er een disbalans is en geeft een persoonlijk en specifiek voedings- en trainingsadvies.

Wil je meer informatie hierover? Kom een keer vrijblijvend langs of neem contact met ons op.

“Hormonal Balance can save your life!”

HAAL HET BESTE UIT JEZELF!

BEN JE BENIEUWD NAAR WAT APEX TRAINING VOOR JOU KAN BETEKENEN?

NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP OM JE DOELEN TE BESPREKEN OF

OM DEEL TE NEMEN AAN EEN VAN ONZE PROEFLESSEN.

NEEM CONTACT OP