Voedingsbegeleiding

Een veel gestelde vraag aan ons is: waarom lukt het mij niet om een gezond lichaamsgewicht te bereiken, te behouden en me beter en gezonder te voelen? Het antwoord op deze vraag is: hormonale balans. Hormonen reguleren o.a. onze stofwisseling, eetlust, kracht en de omvang van onze spieren. Hormonen bepalen waar en hoeveel vet we opslaan, maar ook hoe we ons voelen wordt hormonaal
bepaald.

APEX Training gelooft dat het behalen van resultaat altijd een combinatie is van training, voeding en herstel. Op het gebied van voedingsbegeleiding maken wij daarom gebruik van Personal Hormonal Profiling. Met Personal Hormonal Profiling kunnen wij jouw hormoonhuishouding balanceren en optimaliseren. Hormonale balans is simpelweg essentieel voor een goede fysieke en mentale gezondheid en voor het optimaliseren van je metabolisme. Hormonen bepalen of je gezond oud wordt of juist snel aftakelt naarmate de leeftijd vordert.
Wil je graag afvallen, je sportprestaties verbeteren of wil je je gezonder, jonger en beter in je vel voelen; wij helpen jou met de juiste voeding, supplementen en training aangepast aan jouw hormonale profiel. Aan de hand van een 12 punts-huidplooimeting en een gedetailleerde vragenlijst wordt jouw hormonale profiel bepaald. Dit profiel vertelt ons welke hormonen er uit balans zijn en geeft een persoonlijk en specifiek voedings- en trainingsadvies waarin wij jou zullen begeleiden en ondersteunen. Naast Personal Hormonal Profiling kun je ook bij ons terecht voor Orthomoleculair voedingsadvies.

Wil je hierover graag meer informatie? Kom vrijblijvend langs of neem contact met ons op.

HAAL HET BESTE UIT JEZELF!

BEN JE BENIEUWD NAAR WAT APEX TRAINING VOOR JOU KAN BETEKENEN?

NEEMĀ GERUST CONTACT MET ONS OP OM JE DOELEN TE BESPREKEN OF

OM DEEL TE NEMENĀ AAN EEN VAN ONZE PROEFLESSEN.

NEEM CONTACT OP